![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Azi am reusit sa ajung. E drept, tirziu, dar am ajuns! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Il bucur prin rugaciunea inimii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nu vreau a intra in polemica,e un subiect sensibil dar cred ca mult mai important e sufletul curat al omului si dorinta lui de a face bine decat mersul la Biserica.Este intr-adevar foarte important a se pastra aceasta traditie,tine oarecum lumea in religiozitate si credinta dar eu una vad credinta sufleteasca mai importanta decat vizitarea Bisericii...nu am spus degeaba vizitare... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Il bucur prin rugaciunea inimii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nu vreau a intra in polemica,e un subiect sensibil dar cred ca mult mai important e sufletul curat al omului si dorinta lui de a face bine decat mersul la Biserica.Este intr-adevar foarte important a se pastra aceasta traditie,tine oarecum lumea in religiozitate si credinta dar eu una vad credinta sufleteasca mai importanta decat vizitarea Bisericii...nu am spus degeaba vizitare... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kary dar tu pari a vedea mersul la Biserica ca ceva separat de dragostea pt Dumnezeu, de crediinta, ca pe o obligatie (sau traditie cum ai zis tu) .. poate identifici Biserica cu preotii cu mai putin har (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si sa stii ca nu e asa.. sunt si ei oameni ca si noi, poate chiar sunt si mai ispititi tocmai pentru ca sunt preoti si trebuie sa fie un exemplu pentru ceilalti (si uite ca merge f bine asta, se indeparteaza lumea de Biserica din cauza unui preot mai slab daca pot sa-l numesc asa). Insa nu renunta la mersul la Biserica din cauza unui om, daca vrei mergi cand nu e nimeni, doar tu si Dumnezeu, mersul la Biserica este esential pentru a pastra adevarata legatura cu Dumnezeu. Pupici. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 08:19 AM |
|