![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Visele,sau transmisiunile onirice,fac parte,cred,din viata fiecaruia dintre noi.Unele dintre vise sunt vise organice,adica vise care sunt dirijate de subconstient,prin acumularea tensiunii din timpul zilei,si altele sunt premonitorii,adica vise care transmit mesaje.Numai visele premonitorii pot fi talmacite.Visul poate fi un avertisment, o sansa, un contact cu o latura greu de atins a personalitatii tale.
Sa incercam sa descifram impreuna visele.Dar inainte de asta nu trebuie sa uitam faptul ca interpretarile viselor nu au intotdeauna un sens fix.Ele se pot modifica,pot evolua,pot capata noi sensuri in functie de diversi factori exteriori.De exemplu un simbol poate avea sensuri diferite în culturi diferite. |
|
|
![]() |
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 13 Joined: 8-August 07 From: Piatra Neamt Member No.: 2,008 ![]() |
Buna Vesta!
Imi pare bine sa stiu k exista un site unde poti vorbi cu oameni care au trecut prin experiente asemanatoare fara sa te creada nebuna!Te rog frumos daca ai putea sa ma lamureasti si pe mine in legatura cu spiritele rele din vis,dar in special cu spiritul acela ce si acum il simt...spiritul ce l-am vazut la mine in casa...stiu ca este un spirit bun insa as vrea sa stiu daca e posibil k el sa aiba o legatura speciala cu mine de il simt si acum (kiar si in momentul asta in care scriu..).Ai avea timp sa imi poti raspunde kci imi doresc sa aflu despre ceea ce v-am povestit..multumesc mult de tot! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) As vrea sa mentionez k acum ma simt mai bine stiind k nu sunt singura care are acest dar de a vedea , auzi ,dincolo de vise si alte lucruri mai putin explicabile.Datorita faptului k am vazut k sunt mai multe persoane k mine m-au ajutat sa trec peste primul pas...pot spune k datorez multumiri si spiritului deoarece a fost bun si ma facut sa vad in asa fel k exista si o parte buna a lucrurilor numite paranormal. Multumesc si sper sa 'traiasca'mult siteul acesta (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 117 Joined: 29-December 06 Member No.: 909 ![]() |
Buna Vesta! Imi pare bine sa stiu k exista un site unde poti vorbi cu oameni care au trecut prin experiente asemanatoare fara sa te creada nebuna!Te rog frumos daca ai putea sa ma lamureasti si pe mine in legatura cu spiritele rele din vis,dar in special cu spiritul acela ce si acum il simt...spiritul ce l-am vazut la mine in casa...stiu ca este un spirit bun insa as vrea sa stiu daca e posibil k el sa aiba o legatura speciala cu mine de il simt si acum (kiar si in momentul asta in care scriu..).Ai avea timp sa imi poti raspunde kci imi doresc sa aflu despre ceea ce v-am povestit..multumesc mult de tot! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) As vrea sa mentionez k acum ma simt mai bine stiind k nu sunt singura care are acest dar de a vedea , auzi ,dincolo de vise si alte lucruri mai putin explicabile.Datorita faptului k am vazut k sunt mai multe persoane k mine m-au ajutat sa trec peste primul pas...pot spune k datorez multumiri si spiritului deoarece a fost bun si ma facut sa vad in asa fel k exista si o parte buna a lucrurilor numite paranormal. Multumesc si sper sa 'traiasca'mult siteul acesta (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) Imi pare rau, cred ca vorbim limbi diferite. Eu am avut vise in care mi se spunea sa fac sau sa nu fac anumite lucruri sau in care mi se arata un lucru care ulterior se indeplinea. Nu am visat niciodata SPIRITE, cu atat mai putin malefice, pt ca nici nu stiu si nu doresc sa mi le imaginez. Apropo, de unde ai stiut ca ceea ce ai visat tu era un spirit? Cum le-ai diferentiat in bune si rele? De ce ti-ai ales acest nickname(Inger al Intunericului, din cate engleza cunosc si eu), daca nu vrei sa ai de-a face cu lucrurile malefice? Ceea ce povestesti tu, in niciun caz nu este un dar, poate o pedeapsa. Iar o vizita, de fapt nu una, ci mult mai multe, la PREOT sunt absolut necesare. De fapt, daca mama ta a trecut prin ceea ce spune, nu trebuia sa se mai dezlipeasca de preot si de biserica. Nu stiu de a trebuit "sa te mai gandesti sa te duci la preot" cand ai asemenea vedenii. E ca si cum te-ai complace in convietuirea cu raul. Dar asta s-ar putea sa nu fie deajuns. Consultarea, in acelasi timp, si a unui psiholog este mai mult decat benefica. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 04:53 AM |
|