![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 150 Joined: 8-December 05 Member No.: 31 ![]() |
Kalua, esti o comoara!!! :-*
Dar tot nu mi-ai spus in cata apa! Am vazut in alte retete ca gelatina se pune cu apa cu tot. Care o fi diferenta? |
|
|
![]() |
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 9 Joined: 16-April 07 From: IASI Member No.: 1,490 ![]() |
Kalua, esti o comoara!!! :-* Dar tot nu mi-ai spus in cata apa! Am vazut in alte retete ca gelatina se pune cu apa cu tot. Care o fi diferenta? Am sa te ajut eu! Gelatina trebuie pusa in cca 100 g de apa rece sa se dizolve dar ai grija ca trebuie sa tii cont de cantitatea de gelatina (eu folosesc plicuri de 10g ). Dupa ce s-a dizolvat (dureaza cam 10 minute) pui gelatina deasupra unui vas in care ai pus un pic de apa si care incepe sa fiarba . Amesteci pana se dizolva dar ai grija sa nu fiarba ca-si pierde din calitati. Se poate dizolva si fara sa o pui deasupra olii cu apa fierbinte daca o sa folosesti gelatina fin macinata. Apa care o adaugi cu tot cu gelatina este absorbita de aceasta si nu-ti afecteaza reteta. Daca mai ai si alte probleme scrie-mi si te ajut cu placere. |
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Si eu am avut experiente neplacute cu gelatina de aia sta in dulap si n-o mai folosesc da acum totusi o sa incerc ca prea bine arata tortul lui Sushi.
Eu n-am vazut nici foi de gelatina daca stie cineva pe unde se gasesc sa-mi zica si mie.Numai d-asta de la Dr.Oetcker care mi se pare un mare rahat (scuzati expresia) da sa vad ce-o iesi. Poza frumoasa pe ambalaj rezultatul nu tocmai ca pe ambalaj la mine:-) Am asa un felling ca n-o sa-mi iasa da sper sa imi iasa totusi. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 02:56 AM |
|