![]() |
![]() |
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
Sa fie clar, nu va fi vorba si de mos craciun in acest topic :evil:
Si nici de poze cu Angelina Jolie, Nicholas Cage sau Irinel Columbeanu. :fluierat: Insa fiecare are in subconstient o anumita idee despre acest subiect. Sa vedem despre ce e vorba ;) Sa incep eu, cu o mica prezentare a femeii ideale. In opinia mea, cel mai important aspect al femeii ideale este personalitatea. Trebuie sa stie sa manipuleze barbatul in asa fel incat sa obtina ceea ce vrea, si in acelasi timp sa nu trezeasca resentimente in acesta. Sa aiba initiativa si sa stie cand trebuie sa o cedeze. Sa aiba simtul umorului, absolut :D Gata, asta este o mica parte, restul mai incolo. ;) Sa auzim ce aveti de spus pe marginea subiectului. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
QUOTE pentru mine barbatul ideal este sigur pe el, dar nu arogant, inteligent, neaparat cu simtul umorului, atent si...altceva nu-mi vine in minte deocamdata. :P iar din punct de vedere fizic, neaparat mai inalt decat mine. :D subscriu. si sa nu fie gelos si mamai gandesc :-* |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 07:21 AM |
|