![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Azi am reusit sa ajung. E drept, tirziu, dar am ajuns! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Il bucur prin rugaciunea inimii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nu vreau a intra in polemica,e un subiect sensibil dar cred ca mult mai important e sufletul curat al omului si dorinta lui de a face bine decat mersul la Biserica.Este intr-adevar foarte important a se pastra aceasta traditie,tine oarecum lumea in religiozitate si credinta dar eu una vad credinta sufleteasca mai importanta decat vizitarea Bisericii...nu am spus degeaba vizitare... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Il bucur prin rugaciunea inimii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nu vreau a intra in polemica,e un subiect sensibil dar cred ca mult mai important e sufletul curat al omului si dorinta lui de a face bine decat mersul la Biserica.Este intr-adevar foarte important a se pastra aceasta traditie,tine oarecum lumea in religiozitate si credinta dar eu una vad credinta sufleteasca mai importanta decat vizitarea Bisericii...nu am spus degeaba vizitare... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kary dar tu pari a vedea mersul la Biserica ca ceva separat de dragostea pt Dumnezeu, de crediinta, ca pe o obligatie (sau traditie cum ai zis tu) .. poate identifici Biserica cu preotii cu mai putin har (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si sa stii ca nu e asa.. sunt si ei oameni ca si noi, poate chiar sunt si mai ispititi tocmai pentru ca sunt preoti si trebuie sa fie un exemplu pentru ceilalti (si uite ca merge f bine asta, se indeparteaza lumea de Biserica din cauza unui preot mai slab daca pot sa-l numesc asa). Insa nu renunta la mersul la Biserica din cauza unui om, daca vrei mergi cand nu e nimeni, doar tu si Dumnezeu, mersul la Biserica este esential pentru a pastra adevarata legatura cu Dumnezeu. Pupici. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kary dar tu pari a vedea mersul la Biserica ca ceva separat de dragostea pt Dumnezeu, de crediinta, ca pe o obligatie (sau traditie cum ai zis tu) .. poate identifici Biserica cu preotii cu mai putin har (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si sa stii ca nu e asa.. sunt si ei oameni ca si noi, poate chiar sunt si mai ispititi tocmai pentru ca sunt preoti si trebuie sa fie un exemplu pentru ceilalti (si uite ca merge f bine asta, se indeparteaza lumea de Biserica din cauza unui preot mai slab daca pot sa-l numesc asa). Insa nu renunta la mersul la Biserica din cauza unui om, daca vrei mergi cand nu e nimeni, doar tu si Dumnezeu, mersul la Biserica este esential pentru a pastra adevarata legatura cu Dumnezeu. Pupici. Nu vad mersul la Biserica ca pe ceva rau,din contra stiu oameni care s-au apropiat de Dumnezeu asa.Am spus doar ca vizitarea Bisericii nu face neaparat din tine un om mai bun si ca nu trebuie sa tinem strict legata credinta de Biserica.Traditia nu este o obligatie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Chiar tu ai spus ca uneori te detasezi de ascultarea rugaciunii si te gandesti la ale tale probleme,pentru tine este important sa te afli in acel loc,in Biserica...pentru mine este mai important sa ma simt aproape de "Dumnezeu" prin fapte si ganduri bune... Merg si eu la Biserica chiar daca foarte rar si recunosc ca nu o fac pentru a asculta predicile preotului ci pentru linistirea sufletului meu si asta nu pentru ca ii consider fara har... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Mersul la Biserica nu este o traditie, e un mod de a te apropia de Dumnezeu, dupa cum am spus Biserica este casa Lui, este o posibilitate de a te canaliza pe cele sfinte, de aduna energie (in Biserici campul energetic este foarte bogat), de a te purifica, de a-ti umple inima cu energie divina. Nu, mersul la Biserica nesustinut de alte fapte bune, de o inima deschisa, de o punere in practica a ceea ce inveti acolo nu inseamna garantia mantuirii dar pentru un om iubitor, bun, deschis catre semenii sai, un om care incearca sa-si traiasca viata cobform invataturilor crestine mersul la Biserica intareste si-l ajuta/indruma in misiunea sa.
Biserica, Dumnezeu, credinta sunt totuna insa nu confundati oamenii care ar trebui sa reprezinte Biserica cu ea insasi. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 03:49 PM |
|