![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 464 Joined: 8-December 05 From: Timisoara Member No.: 26 ![]() |
M-am decis sa deschid acest topic in speranta ca poate o sa reusim sa tragem si o concluzie la sfarsit despre asa zisa 'evaziune' parteneriala pe care unele persoane o comit...
De ce unii oameni calca stramb? Unele raspunsuri ar fi: - sexul a ajuns rutina - au fost inselati la randul lor - ii incita provocarea - le stimuleaza ego-ul - nu pot spune 'nu' - au un partener cicalitor - partenerii le permit - nu-si mai iubesc partenerul Voi ce credeti? :) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 270 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 65 ![]() |
Bah pe mine ma bate alt gand. Cred ca ..ducem o viata in fond prea usoara si lipsita de momente f f dificile. Hai ganditi-va cat de drag va devine cel de langa voi cand....da un cutremur. Vine cutremuru asa (poznasul) apoi toti se panicheaza si toti se ajuta si etc etc..si cuplurile sunt mai unite. As putea sa va amintes aici si de evenimentele din 89. Cumva traim intr-o lume sa zicem care este o jungla dar in care ..e destul de monoton sigur plictisitor...si caldut de mediocru. Vrei sa iti pui pe picioare o relatie? Mergi intr-o zona unde oamenii au nevoie de ajutor si impreuna cu cel de langa tine incearca sa construiesti ceva acolo. Cred ca monotonia asta intervine pentru ca gandim mic la scara mica la scara de carrefour plozi masina si facutura la mobil credit la banca si andreea esca. Tb facut ceva mai ..palpitant. De ex asta vara m-am dus de la Eforie Nord la Costinesti pe jos pe tarmul marii - 10 km pe o coasta abrupta. F pustiu cu niste peisaje f f frumoase. A fost ceva diferit decat sa merg cu masina. Cred ca si vacantele ni le facem aiurea. De ce Predeal sau Mamaia sau Paralia sau mai stiu eu ce? Tb ceva nou. Tb in fiecare vacanta sa mergi in alt loc (daca nu in afara si in tara e bine). Cred ca atunci cand venim de la munca poate ar fi bine sa renuntam macar 1 sin cele 5 zile sa mergem tot cu masina si sa o luam..pe jos...sa vedem lumea de langa noi (se pot face chiar si niste poze..chiar o sa ramaneti surprinsi cate lucruri puteti poza).Cred ca lipsa noastra de personalitate ne tot infunda in rutina de care se tot pomeneste
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th July 2025 - 01:23 PM |
|