![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Am vazut nu demult un film excelent The Green Mile cu Tom Hanks.... mi-a placut foarte mult si culmea ca-i facut mai demult dar n-am auzit de el niciodata ...producatorul este acelasi la Shawshank redemption cu Tim Robbins .... deci va recomand filmele astea in caz ca nu le-ati vazut
Dar filmul meu preferat este departe LOTR .... chiar daca imi plac mai toate genurile de filme ( mai putin alea action unde se impusca si se bat tot filmul ). |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 191 Joined: 15-August 07 From: Timisoara Member No.: 2,044 ![]() |
Filme preferate ? Multe. Pai ar fi :
The Crow (toate; in special primul cu Brandon Lee) City Of Angels The Lord Of The Rings (toate) American Beauty Equilibrium Alien (toate) Requiem for a Dream A Beautiful Mind Scent Of A Woman Constantine Meet Joe Black You've Got Mail Ice Age (ambele) Happy Feet Legally Blonde (ambele) Cruel Intentions (primul in special) Face Off The Ring Of The Nibelungs Kingdom Of Heaven Matrix (toate) Milionari De Weekend Shrek Stigmata The 13'th Floor The Mummy (ambele) The Pianist Si mai ales filmele romanesti vechi, facute dupa romane foarte cunoscute : Amintiri Din Copilarie Baltagul Cel Mai Iubit Dintre Pamanteni Fratii Jderi Morometii Padurea Spanzuratilor Ion Mircea Cel Batran Neamul Soimarestilor Ultima Noapte De Dragoste Intaia Noapte De Razboi Felix Si Otilia (majoritatea le am pe CD) si inca mai caut |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 03:40 AM |
|