![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 9 Joined: 19-August 07 Member No.: 2,061 ![]() |
am si eu o dilema
prietenul meu a disparut din peisaj,de vreo trei zile,il sun si nu imi raspunde nu stiu cum sa privesc lucrurile niciodata nu mi-a facut o astfel de "surpriza" si de aceea nu stiu ce sa fac, sa ma despart ,sa fiu furiaosa pe el ,sau sa ma ingrijorez ( ceea ce de altfel chiar snt ).... dilema mea consta in faptul k are la mine o mare parte din lucrurile lui , haine, periuta de dinti tot ...si brusc nu reusesc sa dau de el.... ne-am ciondanit e adevarat ,ultima oara cand ne-am vazut ,dar, stabilisem k vine sa isi ia bagajul,insa el nu a aparut si nici la telefon nu raspunde,atunci cand nu vrea sa vorbeasca cu mine imi inchide si gata ,eu stiu k e suparat si nu vrea sa raspunda,dar, stiu k e ok ,acum sun si nu raspunde ,si am sunat si dupa un numar pe care nu -l are si nimic,si l-au sunat si niste prieteni comuni si nimic. prietenele mele imi spun k probabil e plecat la munte,la mare si si-a uitat telefonul sau ii este rusine sa raspunda rusine ar trebui sa ii fie pt k toata saptamana am chitai sa mergem impreuna undeva si a zis k vedem.....sa plece si nici macar sa-mi spuna ar fii culmea totusi,ar fi putut sa i se intamplec ceva - varianta pe care nu o prefer - mai bine face misto de mine si gata ( rezultatul ar fii sa ne despartim),cum aflu dk e ok, am un nr de telefon al unui prieten de-al lui ,dar,nu stiu ce sa fac , sa sun ,sa nu sun ,dk mai rau ma fac de ras ........help:(( |
|
|
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bine-ai venit la noi, emaamy! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
In primul rand te rog sa nu mai scrii cu k, e neplacut la citit si, de altfel, interzis pe acest forum. De cat timp sunteti impreuna? Cati ani aveti? In general cand cineva isi pune palma-n fund si dispare iti spune fara cuvinte ca nu-l mai interesezi. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 10:12 PM |
|