![]() |
![]() |
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
Inspirandu-ne din topicul "Masculinitatea incotro", sa facem si un index al atitudinilor masculine considerate "Gay". Este o deosebire intre a fi metrosexual si a fi gay, intr-adevar, dar linia de delimitare cateodata tinde sa devina confuza.
Asa, sa spun eu Este gay pentru un mascul sa: 1. Se epileze in *ur. 2. Sa isi faca manichiura. 3. Sa poarte sandale (stiu, este o parere personala, multi fac asta si nu sunt gay, dar eu nu as face-o nici mort) Exista si un Gay-o-Meter daca nu sunteti siguri/sigure de stabilitatea voastra sexuala :P Vi-l recomand, eu am "scos" 20. |
|
|
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie nu mi se pare deloc gay ca un barbat sa isi faca manichiura . Chiar apreciez
Defapt nimic din ce tine de ingrijire si aspect nu mi se pare gay In schimb mi se pot parea gay atitudinea si gesturile unui barbat.....si aici ar fi muuulte exemple , nu-mi ajunge o pagina |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 03:40 AM |
|