![]() |
![]() |
bubulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Salut fetelor!
Vroiam sa va intreb daca voi aveti in dulapiorul cu cosmetice creme care merita titlul de"creme miraculoase". Nu credeam ca exista asa ceva dar am descoperit una. E Clarins Skin Beauty Reapair concentrate. E un recipient mic de 15 ml dar il am deja de apropae 3 luni si e jumate. Nu e nevoie de mai mult de o picatura. Calmeaza iritatille cit ai clipi, face pielea frumoasa efectele sunt durabile. Cunosteti si altele? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Daca esti atenta, Walpu, nu te fura; am citit acum citeva zile de un grup intreg care plasa comenzi pe un site in strainatate, aia au inceput sa anunte in dreapta si-n stinga ca nu mai fac livrari in Romania, dar ele, "hoatarite" din fire, au tot pus comenzi, ca poate aia se razgidnesc... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Si dupa cum era normal, aia nu s-au razgindit si acuma se pling nevoie maaare! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Salut fetelor,
M-am alaturat si eu pe acest forum. Ma numesc Diana si locuiesc in Marea Britanie. De ceva vreme am citit mesajele voastre si mi-au fost de mare folos, e minunat sa putem sa impartasim impresii legate de produsele folosite, desi fiecare ten e diferit si fiecareia i se potriveste altceva. Produsul minune pe care l-am descoperit eu este Avene Diacneal. De cand il folosesc nu mi-au mai aparut cosuri, petele de la cosurile mai vechi s-au estompat si tenul arata mult mai curat si luminos. Un alt produs minune este Avene Cleanance K, asemanator cu Diacneal. Folosesc Diacnealul de vreo doua saptamani si se vede diferenta, desi pe prospect scrie ca rezultatele se vad dupa 2 luni. Sper ca rezultatele sa se mentina si pe termen lung. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 06:00 PM |
|