![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
LA mine e ca in jungla fratilor. Ca si cand porumbelu ala nu ar fi fost destul sa imi intoarca stomacul pe dos for ever, acum...din cauza lucrarilor ce se tot fac la canalizare probabil...am in baie niste gongi din alea mutante zici ca sunt coropishnite. Mi-e si frica si sila sa mai intru in baie.
|
|
|
![]() |
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angelu' nu-mi povesti de gandaci, ca-mi vine rau. Eu am niste chestii tare ciudate prin baie, mai apar si prin sufragerie si nu stiu cum sa scap de ele. Am impresia ca vin la umezeala. Sunt niste insecte cu multe picioare si 2 antene. Apar mai rar, dar tot nu le suport.
Kalua si mie imi venea s-o strang azi pe o colega de gat. Domne, are 62 de ani si o energie de ma termina. In elanul ei a pus niste stampile gresit si a trebuit sa refacem toata treaba colegei care era in concediu; dupa ce am sunat-o pe aceasta in prealabil sa cerem lamuriri. Ma deranjeaza ca-n ultima vreme ma opresc din treburile mele pentru a le rezolva pe ale altora. Am zis c-o sa-mi pun pe birou un cartonas cu 'do not disturb'. M-am saturat sa raman in urma. Sweet te-ai apucat de invatat? Felicitari Walpu! Va pup! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st August 2025 - 03:55 AM |
|