![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 261 Joined: 8-December 05 Member No.: 35 ![]() |
Io inca nu sunt lamurita. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Deci, eu vreau un rimel, tus de gene, mascaram cum ii mai spune care sa lungeasca genele de un kilometru, sa le intoarca cat se poate si sa mai dea si volum pe deasupra!!! V-am omorat, asa-i? Care e cel mai bun rimel pe care l-ati folosit? (nu uitati sa precizati si ce fel de gene aveti :(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 261 Joined: 8-December 05 Member No.: 35 ![]() |
Deci, eu am cumparat in urma cu cateva saptamani un rimel de la maybeline, great lash (din ala in tub roz)si nu are nici un efect...
Am trecut intr-o zi pe la b&b si am incercat tot de la ei, rimelu pentru volum, care are si efect de alungire, pe un ochi, iar la celalalt ochi m-am dat cu ala cu 2 capete (alb si negru) tot de la maybeline. Nici care nu mi s-au parut grozave.... pentru genele mele. M-am intors la max factor al meu (more lashes), care mi se pare acum parca mai bun decat inainte. :P Mi-am adus de acasa si clestele de intors genele si parca astea doua combinate... mai fac si genele mele as arate cat de cat... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 07:50 PM |
|