![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Sunt dependenta de Pepsi Twist..Inainte era dependenta de Coca Cola..Stiu ca nu este prea sanatos..Am cautat pe net cate ceva despre efectele nocive ale acestor bauturi asupra organismului,insa am gasit numai asa-zisele 'mituri urbane'.Cine ma lamureste?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 34 Joined: 7-June 07 Member No.: 1,757 ![]() |
Eu nu sunt dependenta de cola si n-am fost niciodata.... beau cafea dimineata la serviciu, dar nu pentru ca mi-ar fi somn alftel, ci pentru ca asa facem toti colegii, e un rit: sa spui barfa la cafeaua de dimineata. Plus ca am tensiunea 8 si cica face bine.
In schimb, mai ales vara, beau muulta apa plata (minerala nu ca nu-mi place acidul) si sucuri naturale, dar ceva mai rar, ca in ziua de azi nimic nu mai e natural (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 113 Joined: 12-June 07 From: dallas Member No.: 1,785 ![]() |
uite ca nu pot sa ma abtin: pana la 9 ani (la revolutie) aveam o greutate normala. dupa rev., a aparut buticu' cu TEC, daca mai tineti voi minte...si din capsunica in lamaita in cola...am ajuns la o greutate de care nu mai scap nici acum. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
si nu ca sa zici ca mancam mai mult sau altfel...doar nenorocitele alea de coctailuri de chimicale... (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) ca de, nu mai vazusem asa ceva... asa ca apa - chiar si de la robinet (ca aia plata tot de la robinet e, cel putin aici in state) e cea mai buna. mah, si in alta ordine de idei, parca nu merita ceva de baut sa cheltuiesti atata din portia de prostii pe care ne-o alocam...know what i mean? adica hai sa fac o abatere pt un desert super fabulos, sau o inghe'...da' pe mine nu ma lasa inima sa bag cole in mine... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th September 2025 - 12:13 AM |
|