![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 261 Joined: 8-December 05 Member No.: 35 ![]() |
Io inca nu sunt lamurita. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Deci, eu vreau un rimel, tus de gene, mascaram cum ii mai spune care sa lungeasca genele de un kilometru, sa le intoarca cat se poate si sa mai dea si volum pe deasupra!!! V-am omorat, asa-i? Care e cel mai bun rimel pe care l-ati folosit? (nu uitati sa precizati si ce fel de gene aveti :(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 198 Joined: 8-December 05 Member No.: 50 ![]() |
Multumesc fetelor de raspuns. Sa stiti ca mi-am comandat si eu. Aveam nevoie de un rimel de ala care sa se aplice rapid, fasa sa ma complic si sa jonglez cu dpua tuburi si periute si alte minuni. Actualmente am (mai am) :) Double Extension, parca asa ii zice, de la L'oreal. Bun, dar enervant, dar imi trebuie cel putin 10 minute ca sa desavirsesc opera.
Am ezitat acuma sa aleg intre Daring Curves de la Avon si ala de la Oriflame, cel de la Oriflame pentru gene curbate era bun, si supriza e ca le chiar curba. Insa am vrut sa mai incerc si altele, asa ca l-am ales pe asta de la Avon, va tin la curent cum functioneaza, cind il voi primi. Intre timp am incercat si eu pe cele de la Maybelline, nu tare mi-au placut. :( Ma gindesc sa imi iau si un Volume Shocking, de la L'oreal, l-am testat si parca mi-a placut, da' si cu asta iti tre juma de ora sa te tot piepteni pe gene... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 01:29 AM |
|