IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Despre produsele Danone
ciqui_aroma
post Aug 23 2007, 02:24 PM
Post #1

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 401

Si uite cum se prabuseste un mega fabricant de iaurturi... Danone delicios retras de la rafturi
Eu consum in mod regulat produse Danone si chiar am inceput sa ma ingrijorez. Cat de nonconformista as fi, marturisesc ca imi este teama sa mai cumpar desi toata chestia asta imi miroase a nemultumire la nivel inalt.
Imi aduce aminte de febra nationala a gripei aviare. Luni de dezile aratau pe toate posturile medici in costume speciale care omorau toate pasarile din tara si in aceeasi perioada am citit ca in port , in Constanta, tone de carne de pasare din America asteptau sa fie livrate.
Chiar nu stiu ce sa mai cred.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Diana.
post Aug 23 2007, 11:05 PM
Post #2

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Natural e ceea ce facem noi in casa. Aia nu da gres, ca ce pui in oala proprie, aia maninci. Mie nu imi place marca asta, am spus-o si o repet.
Va aduceti aminte de reclama aia de la dorna, parca, cu politia iaurtului? reclama nu era super, insa ideea, da. Prea multi pun alte chestii decit ar trebui in iaurturi. Orice iaurt natural, combinat cu musli natural (sau nu) are proprietatile pe care bate moneda activia... so...
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 6th May 2025 - 05:17 PM