![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Ce parere aveti?De fapt ideea e daca mai exista asa ceva?
Eu ma gandesc ca Facultatea de Constructii inca mai promite pentru ca de construit o sa se construiasca mereu iar legislatia in sensul aceasta devine tot mai severa. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 178 Joined: 13-July 06 From: Pitesti Member No.: 421 ![]() |
Dreptul e usor in comparatie cu medicina. Cunosc persoane care spun ca examenele de la ASE sunt nimic in comparatie cu cele de la medicina. Mama a facut dreptul la 38 de ani si nu e acelasi lucru ca si cand l-ar fi facut la 19. Avea copii, sot, casa de intretinut si a terminat fara probleme. Si nu invata foarte mult, nici spaga nu dadea. Parerea mea este ca daca s-ar fi apucat de stomatologie de exemplu nu trecea nici primul an.
Maat din punctul acela de vedere mi-ar placea sa fiu stomatolog. Dar nu vreau sa-mi aleg facultatea doar bazandu-ma pe asta. Si apoi, nu cred ca ai mei ar avea bani sa-mi faca un cabinet particular, pe cand intr-o banca mi-as gasi mult mai repede de lucru. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th September 2025 - 01:05 AM |
|