![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Asa...cu dedicatie speciala pentru Mistaco :) ratacitul de la topicul despre sandalute.:)
Oja rosie la femei kitch sau chestie faina? Am avut azi la birou o discutie cu un coleg care spune ca asta e un lucru f fain din punctul de vedere al barbatilor.M-a speriat cand mi-a spus ca isi aduce aminte ca educatoarea lui "avea maini misto cu unghii rosii"... :o |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
QUOTE Bineinteles ca doar la manichiura............... :'( Restul mie frica sa mi se mai spuna in fel si chip!!!!!!!!!! Mistaco darling...da' de ce sa-ti fie frica?doar n-ai vazut lupu'...in viata tre sa fii curajos, mama, k altfel kiar te papa lupu'...sau poate kiar scufitza rosie te papa ca pe un cozonac bun si cald....so, pe cand manikiura aia? stai sa vaz de unde esti....parca Constanta???????? vazui...Ardeal....da' ardealu'i mare, mah...de unde din Ardeal...scuipa si tu o localitate....sa vad daca ajung cu trenu' pan' la tine...treace trenu' pe la tine, sau doar cu gandu'? :hainoroc: |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th September 2025 - 09:59 AM |
|