![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 9 Joined: 1-February 07 Member No.: 1,136 ![]() |
am gasit reclama asta la fundatia ANABELL, o fundatie pentru bolnavi de bulimie si anorexie, pe ads-of-the-world.
e de-a dreptul geniala… de la hotlineu de supravietuire si forma de cosciug a cutiei pana la slabanoaga de papusa... voi ce parere aveti??? p.s. chiar nu am stiut unde sa postez dar cred k are cea mai mare lagatura cu dietele...(duse la extrem..sper sa nu ajunga nici un a dintre noi asa.. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ) (IMG:http://www.imagehost.ro/pict/0310545445c44dde723e2.jpg) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 57 Joined: 23-February 06 Member No.: 240 ![]() |
Ingrozitoare imagine. Cred ca tipa a slabit 40 kg, desi nu avea nevoie.
Mi-s ochii bulbucati dupa ce m-am uitat vreo 3 ore pe youtube la anorexice. Culmea e ca am dat si peste postari numite "thinspiration" care prezinta drept model dudui ca precedenta. Ar trebui interzise, mi se par ingrozitoare atat din pdv estetic cat si al chinurilor pe care le vor suporta mai departe. Cat vor mai trai. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 11:33 PM |
|