![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Va tenteaza sa faceti vreo treaba de genul asta? Niste silicoane , vreo buzuca , lipoaspiratie , un lifting micutz etc...
Da ca da , ce fel de si de ce? Dc nu de ce nu si de ce sunteti siguri ca nu o sa va razganditi intre timp .... Daca aveti vreuna din voi vreo operatie estetica la activ sau stiti pe cineva care are impartasiti si voi din experienta voastra. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 768 Joined: 5-February 06 Member No.: 185 ![]() |
am doua colege cu defecte (relativ mici) estetice... una are un fel de gaura in nas iar cealalta are buzele f subtiri... ei , saracele fete, dupa ce ca is asa cum is (si evident nu-s multumite) mai se gaseste si cate un baiat sa le spuna in fata fara bun simt sau ceva exact asa: 1. ai trei gauri in nas , narile si groapa asta pe care ar trebui sa o asfaltezi... f amuzant... va dati seama cum s-a simtit saraca... si aude comentarii de genul asta non stop
cea de a doua are o porecla : baiatul, asta pt ca tot un tip "destept" tare s-a gandit sa i spuna asa din moment ce n-are buze, e cam plata, acnee si mai stiu eu ce mi se pare corect sa faci operatii estetice, le vad pe fete zilnic si saracele... |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 768 Joined: 5-February 06 Member No.: 185 ![]() |
mi-as face la buze la doct stan o marire... e pe aici cineva care sa fi facut?
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
mi-as face la buze la doct stan o marire... e pe aici cineva care sa fi facut? Eu cand vad pe la tv cum si'au schimonosit unele gura chiar nu inteleg rostul maririi buzelor (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Ca sa nu spun de liftingul facial care te scapa de riduri dar iti intinde pielea in asa hal de spui ca esti "muma padurii" Acum ceva timp poate m-ar fi incantat o operatie la sani desi sunt adepta naturalului, dar dupa ce am vazut cazul tipei moarte pe masa de operatie de la anestezie m-am lecuit (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) As face operatie doar si doar intr-un caz extrem gen arsuri grave...in rest prefer sa vad efectele timpului si sa fac sport sau sa mananc sanatos:) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 01:26 PM |
|