![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 9 Joined: 1-February 07 Member No.: 1,136 ![]() |
am gasit reclama asta la fundatia ANABELL, o fundatie pentru bolnavi de bulimie si anorexie, pe ads-of-the-world.
e de-a dreptul geniala… de la hotlineu de supravietuire si forma de cosciug a cutiei pana la slabanoaga de papusa... voi ce parere aveti??? p.s. chiar nu am stiut unde sa postez dar cred k are cea mai mare lagatura cu dietele...(duse la extrem..sper sa nu ajunga nici un a dintre noi asa.. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ) (IMG:http://www.imagehost.ro/pict/0310545445c44dde723e2.jpg) |
|
|
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Clau, daca te uiti bine, poza e luata de jos si e normal sa apara mai mari picioarele si mai groase fata de restul corpului pentru ca sunt in prim plan. Masura 40 la intaltimea ei nu e ceva deosebit, gandeste-te ca inaltimea implica oase mai mari si implicit o constructie mai vanjoasa, cu exceptia celor care au un bazin asa de ingust ca sunt filiforme si interminabile snururi. Gagica asta blonda e superba, photoshootingul o avantajeaza mai mult decat defilatul sa nu para discordanta fata de celelalte. Daca are un corp bine tonifiat poate sa aiba si masura 40 bien merci. Am surprins odata un designer care specifica faptul ca criticii cer slabanoage, cuiere pe scena, pentru a prezenta haine iar daca nu te supui nu esti apreciat ca atare. Banuiesc ca acei critici nu vor sa fie influentati de femeile care defileaza, ci sa se uite numai la haine. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Ma scuzi Clau, se pare ca fonctioneste mai bine asociationismul in capu' meu. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th July 2025 - 05:23 AM |
|