![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 9 Joined: 1-February 07 Member No.: 1,136 ![]() |
am gasit reclama asta la fundatia ANABELL, o fundatie pentru bolnavi de bulimie si anorexie, pe ads-of-the-world.
e de-a dreptul geniala… de la hotlineu de supravietuire si forma de cosciug a cutiei pana la slabanoaga de papusa... voi ce parere aveti??? p.s. chiar nu am stiut unde sa postez dar cred k are cea mai mare lagatura cu dietele...(duse la extrem..sper sa nu ajunga nici un a dintre noi asa.. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ) (IMG:http://www.imagehost.ro/pict/0310545445c44dde723e2.jpg) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Claudia.
Nu, m-am uitat la mai multe poze cu ea si oricat de mult as sustine si eu ideea unei greutati sanatoase la modele, ea este butucanoasa la picioare. E reusita in rest, fara indoiala, dar dupa gustul meu este clar o disproportie intre picioare si restul corpului. Ah, si nu e lucrata deloc, are carne moale. Evident insa, in comparatie cu stafia cu care inteleg ca e in competitie directa, este Miss Univers! Si da, Walpu, poate fi o explicatie faptul ca hainele trebuie puse in evidenta si nu femeia, dar parca Schiffer, Naomi, Cindy si altele aratau mai frumos, fara sa fie schiloade (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) . |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 10:19 PM |
|