![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 9 Joined: 1-February 07 Member No.: 1,136 ![]() |
am gasit reclama asta la fundatia ANABELL, o fundatie pentru bolnavi de bulimie si anorexie, pe ads-of-the-world.
e de-a dreptul geniala… de la hotlineu de supravietuire si forma de cosciug a cutiei pana la slabanoaga de papusa... voi ce parere aveti??? p.s. chiar nu am stiut unde sa postez dar cred k are cea mai mare lagatura cu dietele...(duse la extrem..sper sa nu ajunga nici un a dintre noi asa.. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ) (IMG:http://www.imagehost.ro/pict/0310545445c44dde723e2.jpg) |
|
|
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Stiti unde e problema? Ca se pune accentul fix pe ce nu trebuie. Normal ca nimanui nu ii place un corp cu sunci atarnand care incotro si nici nu este sanatos. Dar aici e beleaua. Unii inteleg gresit ca slab inseamna sanatos. Nici vorba de asa ceva. Nici macar "corp atletic si cu muschi" nu se traduce prin "sanatos". Stiu multe persoane care arata excelent si au corpuri de invidiat dar sunt vai mama lor, apatici sau lipsiti de energie tot timpul, lipse de calciu si de te mai miri ce. Cert e ca nu cred ca exagerez cand spun ca peste 90% din populatie se alimenteaza aiurea. God knows ca si eu sunt una din persoanele astea. Si ma afecteaza, normal ca ma afecteaza. Mancatul cum ma taie capul, tutunul, alcoolul si alte cele imi taie cea mai mare parte din ratia de energie pe care ar trebui sa o am la varsta mea => i cannot enjoy life pe cat as putea pentru ca mai mereu sunt obosita, mi-e lene, nu am chef de nimic si asa mai departe.
Pana la urma, cei mai multi daca au de ales intre a arata bine si a fi sanatosi aleg prima varianta si li se pare ca au facut o super afacere, ceea ce e stupid. Nu e nimic mai frumos decat un om care radiaza de sanatate si energie. Dar nah...chestia cu sanatatea se obtine cu multa vointa si efort sustinut...iar noi care suntem niste comozi alegem mereu the easy way out of corz (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 10:22 PM |
|