![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai sa ne spunem aici experientele cu aparatura de bucatarie, ca, la o eventuala noua investitie, sa stim ce sa cumparam.
Eu una am un mixer Braun de mai mult de 10 ani, il folosesc de numa', inca e intreg si merge ceas. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Aaa da ?!
stai sa vezi io :estiok: ..... am un malaxor Kitchen aid care framanta coca si este in asa fel construit incat in timp daca iti permiti poti sa-i cumperi o .... chestie(n-am gasit alt cuvant) care face taitei, alta care toaca carne (vazui cacofonia da' ma grabesc :) ) , de facut suc de rosii si parca mai sunt unele dar si doar malaxorul daca il folosesti e o nebunie 8) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aaa da ?! stai sa vezi io (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) ..... am un malaxor Kitchen aid care framanta coca si este in asa fel construit incat in timp daca iti permiti poti sa-i cumperi o .... chestie(n-am gasit alt cuvant) care face taitei, alta care toaca carne (vazui cacofonia da' ma grabesc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) , de facut suc de rosii si parca mai sunt unele dar si doar malaxorul daca il folosesti e o nebunie 8) M-a potcovit azi Mr. kalua cu unul dintr-asta, in crom (ca sa am ce lustrui la el (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) plus tocator de carne, chestie de pasat rosii si alte legume/fructe si de-aia de facut carnati. (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) A desfacut-o si a depozitat-o in vitrina. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 05:46 AM |
|