![]() |
![]() |
someday |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor eu una sunt o persoana cu o vointa de fier dar cand vine vorba de ceva dulce nu ma dau in laturi! asa ca am luat masuri la noi in casa nu se gaseste ninic de genul bombonele, ciocolatele. Asa ca hai sa ne tratam boala asta dulce!! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/pistolar.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Fetelor, citeam undeva ca ce ne place sau nu se poate educa. Daca obisnuim sa papam des la fast food (cum fac eu, spre rusinea mea) si sustinem ca fara mancarea aia nu putem trai, ca ne place, bla bla este exact acelasi lucru ca si cum un vegetarian ar spune la fel despre mancarea lui preferata. Oricum, cert e ca de mici NE EDUCAM anumite obiceiuri alimentare. De fapt nu ne plac extrem de mult ci doar obisnuim sa mancam in mod frecvent acel aliment, iar corpul il cere. Eu am tinut o perioada o diete in are am evitat carnea si incepuse sa nu-mi mai placa atat de tare, spre exemplu.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 05:11 AM |
|