![]() |
![]() |
blu_dea |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
ok..poate o sa sune anapoda intrebarea..dar eu sunt cam "incepatoare" la capitolul sex
Inafara faptului ca inlesneshte penetrarea...mai e bun si la altceva?I mean...face zona mai sensibila?stiu si eu..sunt percepute altfel senzatziile? citeam intr-o revista de o noua gama de lubrefiante durex...care promitea exact asta..senzatii extra tari ... lamuriti-ma,rogu-va:D |
|
|
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Bia, nu cred ca o sa raspunda foarte multa lume la intrebarea asta, ca e nitel cam... na, prea personala; insa gindeste-te ca o capsuna de sera nu va avea niciodata acelasi gust cu una crescuta in gradina. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/estifftopic.gif) Cred ca o iau razna, tocmai mi-a trecut prin cap faptul ca lubrefiantii nu-s facuti pentru femei, ci pentru barbati, ca sa nu se "oboseasca" saracutii de ei cu preludiul... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Scuzeeeeeeee! Eram curioasa... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Ca nah, am vazut atata reclama in reviste... Eu raspund, ca nu mi-e jena! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Am incercat si sunt folositori; cica cei pe baza de apa sunt cei mai buni. Dar e bine sa nu se abuzeze, fiindca predispun la diferite infectii. Ok, am inteles. Deci pass... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 06:23 AM |
|