![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 150 Joined: 8-December 05 Member No.: 31 ![]() |
Va rog mult, cine imi da si mie o reteta de rulada diplomat? Vreau sa fac sambata!!! Saru' mana anticipat!
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 11 Joined: 16-January 06 From: Bucuresti Member No.: 151 ![]() |
Salve si bine v-am gasit!
Vin cu o reteta de Tiramisu furata de la un italian....eu am facut-o si in afara de a fi foarte gustoasa este si foarte usor de facut. Ingrediente: 4 galbenusuri; 200gr zahar pudra, 1 plic zahar vanilat, 2 cutii mascarpone ( eu am luat romanesc si a iesit f bun), 500ml frisca lichida (olala) Se amesteca cele 4 galbenusuri cu zaharul pudra si cu cel vanilat pana se face crema. Se adauga mascarpone si se freaca cu mixerul 5 min. Se adauga frisca lichida si se mixeaza pana cand se transforma intr-o crema care nu mai curge. Apoi, piscoturi savoiardi, cafea rece etc. Eu ama amestecat crema cu migdale, cu asenta de rom etc...a iesit de fiecare data foarte bun. Intrebare: UNde gasesc Amaretto? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 08:34 PM |
|