![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Va tenteaza sa faceti vreo treaba de genul asta? Niste silicoane , vreo buzuca , lipoaspiratie , un lifting micutz etc...
Da ca da , ce fel de si de ce? Dc nu de ce nu si de ce sunteti siguri ca nu o sa va razganditi intre timp .... Daca aveti vreuna din voi vreo operatie estetica la activ sau stiti pe cineva care are impartasiti si voi din experienta voastra. |
|
|
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buey nu esti zdravana la cap Florino! Hai ca una e sa iti faci tatuaj la 16 ani, ca il mai ascunzi cum il ascunzi dupa aia (aici vorbeam de mine ca ma simt cu musca pe caciula (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) dar silicoane? Oricum nu iti face nimeni operatie inainte de 18 ani, dar si la 18 e mult prea devreme. Sa stii ca mie mi-au cam crescut pana pe la 20. Vorba vine "crescut" ca tot la cupa A am ramas dar noah...s-au mai modificat ca forma. Io una nu mi-as pune nici sa ma bati. Dic silicoane! Pai pentru ce exista sutiene cu bureti? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Imagineaza-ti cum te adoarme, te pune pe o masa si te taie ca pe porc, dupa care iti indeasca niste pungi acolo pe care o sa le cari dupa tine mereu. Bleeeaaacs, am cosmaruri doar cand ma gandesc. Mai bine investeste banii de silicoane in ceva cursuri de marire a self-esteemului si atunci o sa te simti bine in pielea ta ca mandra detinatoare de cupa A (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 02:02 PM |
|