![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 59 Joined: 8-December 05 Member No.: 37 ![]() |
Buna! Iata fetelor, am hotarat! Ma las de fumat! Voiam de la 1 ianuarie, dar nu mi- iesit. Insa de ieri am inceput prin a rari extrem tigarile fumate. Si ma mai ajuta ceva: niste pastilute (bombonele) pe numele lor AS, fbricte de Plantavorel! Mai fetelor, au un gust.... nu il pot descrie....
Offff, mai e cineva in situatia mea, sa ne sustinem reciproc?!? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 42 Joined: 28-January 07 Member No.: 1,102 ![]() |
Am 1 an si 8 luni de cand nu mai fumez... a fost cel mai greu lucru care l-am facut vreodata (in termeni de vointa, evident (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) ). Fumam de 12 ani cate minim 1 pachet pe zi. Dintr-o ambitie (ca multe alte dati pana atunci- am zis "Asta e ultima tigara") am reusit, dar am avut nevoie de ajutor: tigarile medicinale NTB - eu am fumat varianta mentolata, mi s-au parut mai putin scarboase. Se gasesc in mai toate farmaciile mari si costa in jur de 15 lei. Am fumat 1 pachet (mi-am impus ratie si la ele, max 3 pe zi)..al doilea l-am cumparat, dar aprindeam o tigara si apoi o stingeam. Sunt multe de povestit, dar esentialul e ca AM REUSIT ( si nimeni nu credea ca voi putea). Multa vointa si motivatie!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd August 2025 - 02:28 PM |
|