![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 59 Joined: 8-December 05 Member No.: 37 ![]() |
Buna! Iata fetelor, am hotarat! Ma las de fumat! Voiam de la 1 ianuarie, dar nu mi- iesit. Insa de ieri am inceput prin a rari extrem tigarile fumate. Si ma mai ajuta ceva: niste pastilute (bombonele) pe numele lor AS, fbricte de Plantavorel! Mai fetelor, au un gust.... nu il pot descrie....
Offff, mai e cineva in situatia mea, sa ne sustinem reciproc?!? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 99 Joined: 23-August 07 From: Bucuresti Member No.: 2,080 ![]() |
Deci pana la ora asta nu am fumat deloc,dar mult nu mai rezist (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) La mine faza cu sa ma las dintr-o data,cu vointa nu merge pt ca nu are efect in creierul meu altceva imi trebuie,dar nu stiu nici eu ce (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Cand imi spunea cineva sa ma las de fumat(sotul,mama)din ambitie nu ma lasam,pe cand acum eu am facut-o din proprie initiativa (IMG:style_emoticons/default/322.gif) ,dar nu stiu daca voi reusi,va rog nu ma lasati.Va felicit pe toti aceia care ati reusit sa va lasati,pe bune ca meritati fffffffffffffffffff multe felicitari pt ca mie mi se pare extrem de greu sa fac acest lucru (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) O sa intru mai tarziu sa va spun ce am facut,momentan am o stare (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Va pup pe toti
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd August 2025 - 02:41 PM |
|