![]() |
![]() |
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
Inspirandu-ne din topicul "Masculinitatea incotro", sa facem si un index al atitudinilor masculine considerate "Gay". Este o deosebire intre a fi metrosexual si a fi gay, intr-adevar, dar linia de delimitare cateodata tinde sa devina confuza.
Asa, sa spun eu Este gay pentru un mascul sa: 1. Se epileze in *ur. 2. Sa isi faca manichiura. 3. Sa poarte sandale (stiu, este o parere personala, multi fac asta si nu sunt gay, dar eu nu as face-o nici mort) Exista si un Gay-o-Meter daca nu sunteti siguri/sigure de stabilitatea voastra sexuala :P Vi-l recomand, eu am "scos" 20. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
atitudine de gay...
invi, zambesc, si-mi vin in minte cuvintele unei prietene:" de ce nu gasim niciodata un barbat frumos, destept, bun, manierat si fidel? pt ca daca el exista, atunci are deja un amant!" lasand gluma la o parte.... uite ce anume din "atitudinea" lui m-ar (putea) face sa ma gandesc ca tipul ar fi ...gay: o atitudine extrem de "trendy", cu tendinta de a aborda toate scrantelile modei (camasi de matase, culori trasnitoare, coafuri abracabrante)+un parfum cu cateva grade mai dulce decat s-ar cuveni, un timbru vocal moale, paslos, prea linistit, o miscare a corpului unduitoare :). asistam odata la repetitiile unei trupe de balet. si acolo unul dintre tipi, foarte frumusel de altfel, se misca in asa fel incat...era imposibil sa nu-ti zboare gandul la orientarea lui sexuala... dar, tin sa spun ca intotdeauna au existat si persoane de sex masculin/gay despre care nici prin cap nu ti-ar trece ca "o fac cu un barbat". uite, spre exemplu, mihalea. sau la michael guest (ambasadorul). si imi dau seama ca descrierea facuta de mine este atat de nerelevanta... :) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th July 2025 - 08:34 PM |
|