![]() |
![]() |
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
vi s-a intamplat vreodata sa intalniti pe cineva care sa fie cam tot ce va doriti si totusi sa simtiti ca nu merge?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
QUOTE cred ca e si o problema de timing, de stare de spirit...ce credeti ca se poate face? sa se intrerupi "relatia" pentru ca simti ca nu merge, sau sa se mergi mai departe asteptand momentul in care vei simti ca merge? repet ca e vorba de o intrebare, nu de un caz si ca am spus ca persoana respectiva "este ceea ce doresti" nu "pare a fi ceea ce iti doresti", desi naiba stie unde e limita intre a parea si a fi...:) eu mereu sunt de parerea ca cel mai bine e sa se discute. daca exista o nepotrivire pe un anume plan trebuie sa se spuna lucrurilor pe nume si sa se ia o decizie de comun acord in privinta directiei ce trebuie urmate: mai incercam sau punem punct. taraganarea nu e buna pentru nici unul. vorba aia: "boala lunga, moarte sigura". stiu ca e greu de aplicat lucrul asta pentru ca mereu sau aproape mereu unul va fii mai indragostit si va considera ca lucrurile sunt ok. dar asa mi se pare cel mai bine si de bun simt. :) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 09:50 PM |
|