![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu mi-am luat epilator si nu pot sa ma fac cu el.....(IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif) E o durere enervanta asa ca raman la combinatia lama - ceara
|
|
|
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am philips simplu; il am de vreo 6 ani, pe atunci aparusera. Am testat atunci un braun de la matusa-mea si numai mi-a rupt firele de par, philipsul s-a descurcat net superior. Acuma despre astea noi nu stiu ce sa-ti spun, au inventat ei multe chestii, cu atenuator de durere si alte smecherii, in fond, denudat de accesorii mecanismul ramane acelasi.
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am acum epilator phillips - ala cu gheata, nu stiu cum ii zice. Nu am prea folosit gheata pentru ca nu are mare efect si se topeste pana apuc eu sa ma fac peste tot... Altfel, sunt multumita de el, smulge si cele mai scurte fire de par, spre deosebire de ceara.
Fire crescute pe sub piele am intotdeauna, indiferent ca ma epilez cu epilatorul sau ceara, nu conteaza. Sa va zic cum fac eu: inainte de epilare cu vreo 2 zile fac o baie si usor cu piatra de calcaie ma frec pe picioare si imi scot toate firele de sub piele. Trebuie frecat cu grija sa nu se irite pielea. Apoi ma dau cu crema de corp. La mine functioneaza. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 01:01 AM |
|