![]() |
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cand spunem "Eu" insumam totul despre noi insine- eul corporal, eul social si eul spiritual. In personalitate gasim inchise toate virtutile, temerile, ambitiile, slabiciunile noastre, reactiile ca persoana unica in confruntarea cu ceilalti. Personalitatea ne determina sa gandim intr-un fel si sa ne comportam asa cum o facem. Si cum personalitatea e realitatea integrala a fiintei noastre, iar temperamentul e cel care ne determina conduita, cum ne indentificam noi in confruntare cu ceilalti si cum ii vedem pe cei de langa noi ca masti sociale? Cat conteaza aptitudinile persoanelor de langa noi si pe care le apreciati cel mai mult (e.g.:inteligenta, spiritul de observatie, comunicativitatea etc.)? Iar calitatile atitudinale, care reprezinta caracterul unei persoane si se formeaza de-a lungul vietii in functie de evenimentele pe care le traieste, care va atrag atentia cel mai mult in relatie cu ceilalti (e.g.:omenie, respect, egoism, disciplina in munca, sociabilitatea etc.)
Va invit la o discutie despre noi insene si despre viziunea noastra a ce-i in jur. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 60 Joined: 10-August 07 Member No.: 2,021 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Din pacate da, dar trb sa recunosc ca in acelasi timp e foarte blanda, iar daca ma rog pe langa ea, nu trb sa insist mult ca sa obtin cv (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Cel mai enervant lucru pe care il gasesc la ea este schimbatul subiectelor, nik nu poti vb cu ea ce nu intra in preferintele, dar NIMIK! De atatea ori i-am spus eu si tata ca nu e bn ca abuzeaza de ceaiul verde, oricum pt varsta si inaltimea ei e prea slaba, dar nu ne intzelege, schimba urgent subiectul si se face ca nu ne aude, apoi face pe ofensata (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Ma enerveaza ca-si face rau singura desi scrie clar pe ceai: ANTI ADIPOS! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 12:46 PM |
|