![]() |
![]() |
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
Inspirandu-ne din topicul "Masculinitatea incotro", sa facem si un index al atitudinilor masculine considerate "Gay". Este o deosebire intre a fi metrosexual si a fi gay, intr-adevar, dar linia de delimitare cateodata tinde sa devina confuza.
Asa, sa spun eu Este gay pentru un mascul sa: 1. Se epileze in *ur. 2. Sa isi faca manichiura. 3. Sa poarte sandale (stiu, este o parere personala, multi fac asta si nu sunt gay, dar eu nu as face-o nici mort) Exista si un Gay-o-Meter daca nu sunteti siguri/sigure de stabilitatea voastra sexuala :P Vi-l recomand, eu am "scos" 20. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
QUOTE Inspirandu-ne din topicul "Masculinitatea incotro", sa facem si un index al atitudinilor masculine considerate "Gay". Este o deosebire intre a fi metrosexual si a fi gay, intr-adevar, dar linia de delimitare cateodata tinde sa devina confuza. Asa, sa spun eu Este gay pentru un mascul sa: 1. Se epileze in kur. 2. Sa isi faca manichiura. 3. Sa poarte sandale (stiu, este o parere personala, multi fac asta si nu sunt gay, dar eu nu as face-o nici mort) Exista si un Gay-o-Meter daca nu sunteti siguri/sigure de stabilitatea voastra sexuala :P Vi-l recomand, eu am "scos" 20. :morideris: :morideris: Mie mi se par gay barbatii care isi onduleaza prea mult mainile in timp ce vorbesc (exact ca femeile),sau barbatii care se penseaza (exceptand situatiile in care are sprancenele exagerat de groase sau impreunate). :) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th July 2025 - 04:30 AM |
|