![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 117 Joined: 29-December 06 Member No.: 909 ![]() |
Ne aflam in zodia Vasatorului, de pe 20 ianuarie pana pe 18 februarie. Ii invit pe reprezentantii sau reprezentantele acestei zodii, sau pe cei care au persoane apropiate apartinand ei, sa ne spuna ce cred ca ii caracterizeaza, cu bune si cu rele, ce ii deosebeste de ceilalti. GNOTI SE AUTON - Cunoaste-te pe tine insuti, asa statea scris pe frontispiciul templului-oracol din Delphi si, subliniez eu, CUNOASTE-TE PE TINE INSUTI SI VEI CUNOASTE INTREG UNIVERSUL!
Va astept, dragi Varsatori! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 53 Joined: 8-September 06 Member No.: 537 ![]() |
buna
de 3 luni si jumatate am un iubit varsator (13 februarie)..... eu sunt scorpion.....am tot citit ce sanse exista intr-o relatie scorpion - varsator...pareri diferite ..pe mine m-a luat prin surprindere aceasta relatie, deoarece m-am gandit ca pot sa fiu cu un barbat din orice zodie, numai din zodia varsatorului nu.....de unde si vorba: ai grija ce iti doresti sau nu ...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) as vrea sa aflu si alte pareri...poate mai sunt pe aici femei scorpion care au avut sau au relatii cu barbati varsatori... pana acum tot ce pot spune este ca: el este ff rebel, incapatanat, isi iubeste libertatea mai mult decat orice, tine la prietenii lui, este rece, dar si ff saritor, prietenos, sociabil, si extrem de sarmant cand vrea (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) va cedez cuvantul si voua ...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th July 2025 - 10:02 AM |
|