IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Dragoste nebuna sau relatie linistita?
Diana.
post Sep 3 2007, 07:39 PM
Post #1

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Cind vine vorba de relatii, ce ati prefera?
O relatie linistita, stabila, bazata pe respect si intelegere, pe sprijin reciproc, sau o relatie "focoasa", plina de "nebunie", dar care va pune mintea pe moate pentru ca nu are la baza decit focul pasiunii si jarul hormonal?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
angeldust
post Sep 3 2007, 08:04 PM
Post #2

Musafir

Un barbat cu care sa am o relatie linistita bazata pe intelegere si sprijin reciproc si un amant cu care sa am o relatie focoasa care sa imi puna mintea pe moatze (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Weeeelll...nu dati cu pietre, am si eu dreptul sa visez nu? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Sep 5 2007, 08:20 AM
Post #3

Musafir

QUOTE(angeldust @ Sep 3 2007, 09:04 PM) *
Un barbat cu care sa am o relatie linistita bazata pe intelegere si sprijin reciproc si un amant cu care sa am o relatie focoasa care sa imi puna mintea pe moatze (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Weeeelll...nu dati cu pietre, am si eu dreptul sa visez nu? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Bravo! Exact asa gandesc si eu!!!! (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) amantul de fie baiatul de mingi, cand amore puro nu-i acasa si cineva trebe sa ma tina "calda"...pai nu? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Bine v-am regasit!!!! Ahh, imi era dor de niste subiecte d-astea, hot! Era sa mor de plictiseala fara voi, fratilorrrrrrrr!

+Quote Post

Posts in this topic
Maàt   Dragoste nebuna sau relatie linistita?   Sep 3 2007, 07:39 PM
divi2007   o relatie linistita bazata pe respect si inteleger...   Sep 3 2007, 07:41 PM
rozy   idem!   Sep 3 2007, 07:42 PM
angeldust   Un barbat cu care sa am o relatie linistita bazata...   Sep 3 2007, 08:04 PM
dr_wise  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th July 2025 - 11:49 PM