IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Cea mai tanara artista din lume, Cleopatra Stratan posibil in Guiness Book
kary_pink
post Aug 18 2006, 09:38 PM
Post #1

Musafir

Pe 20 august Cleopatra Stratan, fiica de numai 3 ani a cantaretului Pavel Stratan, se va afla in fata primului ei concert live. La acest eveniment inedit vor asista cei de la Guiness Book pentru posibilitatea de a o introduce pe micuta in Cartea Recordurilor la urmatoarele categorii:Cea mai tanara artista, Cea mai tanara cantareata care lanseaza un album, Cea mai tanara cantareata care prezinta singura un concert de o ora si jumatate. Recitalul micutei va cuprinde 28 de piese, dintre care 12 de pe albumul ei si 16 ale taticului, scrie revista Pro TV Magazin. Cu aceasta ocazie, extrem de tanara cantareata isi va lansa primul ei album: La varsta de 3 ani. Prima iesire pe scena a avut-o la 2 ani si jumatate, intr-o statiune de pe litoralul romanesc, la unul din concertele mele, isi aminteste Pavel. A fost cam asa: m-am pomenit cu Cleopatra pe scena cerandu-mi microfonul pentru a interpreta ceva N-am stat pe ganduri si am acompaniat-o, completeaza artistul . Ideea a scoate un album cu fiiica sa i-a venit solistului cand a observat ca inca din primele zile de gradinita, Cleopatra se intorcea fericita acasa recitand si cantand toate poeziile si cantecele pe care trebuiau sa le invete ceilalti copii. Atunci mi-am zis ca, daca tot este atat de dornica de a invata sa recite si sa cante fara ca acest lucru sa fie impus de cineva, de ce sa nu aiba propriul album?!povesteste fericitul tatic.

sursa: Cronica Romana

Cleopatra Stratan_Ghita
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Master of Norule...
post Sep 5 2007, 08:27 AM
Post #2

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Pe vremea copilarie mele, ne jucam nu era internet (am ceva ani mai multi in plus fata de tine) si nici la bar nu ne duceam.Si acum sa nu generalizam ca nici acum nu stau toti copiii la internet sau se duc in baruri, asta depinde si de parinti. Poti sa faci sport si de placere nu neaparat de performanta.Acum daca un copil vrea sa faca performanta probabil ca nu trebuie sa-l opresti, da eu zic ca nu trebuie sa-l obligi. E optiunea lui, pana la urma.
Exista o balanta la sportul de performanta intre ce ai pierdut si ce ai realizat, daca balanta e inclinata spre realizari e OK daca ai pierdut mai mult, adica apoi probleme de sanatate -cum s-a intamplat la cateva gimnaste de ex- nu cred ca e chiar asa de OK.

Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
kary_pink   Cea mai tanara artista din lume   Aug 18 2006, 09:38 PM
kalua   E mortala Cleopatra! :322: Stie cineva pe ce...   Aug 27 2006, 02:22 PM
fortelady   de acord cu tine- e mortala. dar NU mi se pare nor...   Aug 27 2006, 02:45 PM
kalua   Ai dreptate, forte, la asta m-am gandit si eu prim...   Aug 27 2006, 02:48 PM
fortelady   in romania e o adevarata "moda" -intotde...   Aug 27 2006, 02:54 PM
kalua   Forte, "Luceafarul" la 4 ani... :lol: ma...   Aug 27 2006, 08:08 PM
Leea   La nemti nu exista asa ceva, nici macar concurs de...   Aug 27 2006, 10:15 PM
pocpoc   Fetelor vad ca voua va place foarte mult si fetita...   Aug 27 2006, 11:14 PM
ham   haidetzi mai ca e kiut pustoaica; acuma ce muzici ...   Aug 28 2006, 12:35 AM
fortelady   kalua, io zic ca da, ii strica- copilu' ala in...   Aug 28 2006, 09:22 AM
Diana   Sa nu uitam ca exista totusi copiii cu o memorie n...   Sep 5 2006, 11:27 PM
kalua   Am mai cugetat :P : nici eu nu cred ca Stratan is...   Sep 8 2006, 11:02 PM
crystinutza   Dragelor eu nu cred ca e vorba de o exploatare in ...   Sep 11 2006, 04:29 AM
tits_herbert   Exploatare in alt sens decat "real" cum ...   Sep 11 2006, 11:48 PM
crystinutza   Nu mi-a placut prima ta propozitie dar nu ma voi a...   Sep 12 2006, 08:20 AM
fortelady  
ala80   uite aici: Sep 12 2006, 02:10 PM
Leea   Nici prin gand nu-mi trece sa contesc calitatile c...   Sep 12 2006, 06:06 PM
ala80   Cleopatra: 1.000 € pentru o piesa Fiica lui Pa...   Nov 9 2006, 02:41 PM
ham  

Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th June 2025 - 09:35 PM