![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai sa ne spunem aici experientele cu aparatura de bucatarie, ca, la o eventuala noua investitie, sa stim ce sa cumparam.
Eu una am un mixer Braun de mai mult de 10 ani, il folosesc de numa', inca e intreg si merge ceas. |
|
|
![]() |
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor, eu am primit de curand chopper-ul de care-s f incantata. Toate legumele de la ciorba le bag la el, numai ca parca mi le face prea mici. Voi stiti un robot care sa le faca cubulete?
Am si eu blender si storcator de fructe, dar le folosesc mai rar. Razatoarea aia de care zic Ala si Irinici, o are maica-mea si-i buna. Stiu ca la un moment dat, incercand sa rad ceva, m-am apasat prea tare pe ea si s-a rupt plasticul. A luat-o taica-miu la serviciu si i-a pus nu stiu ce inox si acum e ok, dar mie parca tot mi-e frica sa ma apropii de ea, cand vad atatea cutite. Malaxor, inca nu am, dar probabil ca-mi voi cumpara, atunci cand va aparea un copil si va trebui sa fac prajituri. Mi-am amintit ca mai am un cutit din ala electric cu zimti pe care mi l-a adus soacra-mea, dar nu l-am folosit pana acum. Probabil ca-i pentru taiat paine. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 05:38 AM |
|