![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 117 Joined: 29-December 06 Member No.: 909 ![]() |
Ne aflam in zodia Vasatorului, de pe 20 ianuarie pana pe 18 februarie. Ii invit pe reprezentantii sau reprezentantele acestei zodii, sau pe cei care au persoane apropiate apartinand ei, sa ne spuna ce cred ca ii caracterizeaza, cu bune si cu rele, ce ii deosebeste de ceilalti. GNOTI SE AUTON - Cunoaste-te pe tine insuti, asa statea scris pe frontispiciul templului-oracol din Delphi si, subliniez eu, CUNOASTE-TE PE TINE INSUTI SI VEI CUNOASTE INTREG UNIVERSUL!
Va astept, dragi Varsatori! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 14 Joined: 5-September 07 Member No.: 2,160 ![]() |
si eu sunt tot din zodia varsator si sunt incapatanata,foarte sociabila,imi place sa dau sfaturi,nu pot sa ma confesez cuiva in schimb ador sa ascult oamenii cu problemele si fericirile lor,mi s-a spus ca am ceva care ii face sa aiba incredere in mine si sa "toarne" tot,sunt de incredere,nu duc vorba...glumeata,comunicativa...sensibila dar in relatia de cuplu nu imi arat sentimentele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
si apropos de filozofat...am si eu momentele mele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th July 2025 - 07:51 AM |
|