![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai sa ne spunem aici experientele cu aparatura de bucatarie, ca, la o eventuala noua investitie, sa stim ce sa cumparam.
Eu una am un mixer Braun de mai mult de 10 ani, il folosesc de numa', inca e intreg si merge ceas. |
|
|
![]() |
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mersi Kalua...chiar m-ai luminat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Cine vrea sa i-l fac cadou? Mai are si priza americana...si pana car eu transformatoru' (care are peste 5 kile) de pe hol pana-n bucatarie e jale.
Oare americanii astia fac aparate si pentru prize europene? Ca daca ma duc acum si-mi iau ceva ce trebuie bagat in priza, n-am chef sa mai depind de transformator. |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mersi Kalua...chiar m-ai luminat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Cine vrea sa i-l fac cadou? Mai are si priza americana...si pana car eu transformatoru' (care are peste 5 kile) de pe hol pana-n bucatarie e jale. Oare americanii astia fac aparate si pentru prize europene? Ca daca ma duc acum si-mi iau ceva ce trebuie bagat in priza, n-am chef sa mai depind de transformator. io! io! io! zi-mi macar de unde-l iau! ca brusc, simt nevoia sa iau o noua ustensila.... ultima achizitie de la ikea - un mini mixer de amestecat zaharul in cafea. si frisca (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )) domne, daca trebuie, trebuie! acum zace in sertar... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 06:09 AM |
|