![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai sa ne spunem aici experientele cu aparatura de bucatarie, ca, la o eventuala noua investitie, sa stim ce sa cumparam.
Eu una am un mixer Braun de mai mult de 10 ani, il folosesc de numa', inca e intreg si merge ceas. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Kalua cam cat e de mare masina de facut paine? Daca ai vreme nu-mi faci o poza?Vrea sa-mi iau, tot ma bate gandul.Trebuie sa fiu atenta la ceva cand o iau sau sunt bune toate. Cred ca o sa-mi iau una fara coacere electrica, ca daca-i ditamai masinaria cu coacere nici eu nu prea am unde s-o pun.
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 489 Joined: 8-December 05 Member No.: 17 ![]() |
Trebuie sa fiu atenta la ceva cand o iau sau sunt bune toate. Cred ca o sa-mi iau una fara coacere electrica, ca daca-i ditamai masinaria cu coacere nici eu nu prea am unde s-o pun. Noi ne-am luat una moulinex pentru maxim 1 kg paine, dar numai la ea fac paine, nici nu mai cumparam! nu gasesc acum poza ei, noi am luat-o de la domo cu 250 lei, eu nu las painea sa se coaca in masina, ai pe carticica ei cat tine framantatul, cresterea, coacerea. De regula ultima ora este pentru coacere, asa ca, o scot mai devreme cu o ora, ii intrerup curentul, si pun aluatul in tava mea de cozonac, si-l dau la cuptor. Iese foarte bine/buna, crescuta, de fapt masina consuma mai mult curent la coacere, de-asta prefer s-o coc in aragaz, bine ca daca ma grabesc fac o paine rapida si gata, nici nu ma mai stresez, in 1.20 h e gata. Cel mai lung program este de 3.20h. Am framantat si aluat de cozonac la ea, super cozonac a iesit, in conditiile in care eu nu am facut niciodata. In concluzie merita luata |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 06:44 AM |
|