![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
Care sint revistele care va incanta si va determina sa le cumparati luna de luna?
|
|
|
![]() |
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Walpu si Di, stiu ca si Dr_wise o apreciaza f mult pe Simona Catrina. Am luat si eu un nr din Tango, dar n-am apucat sa-l termin, de-atunci n-am mai luat.
Mie-mi place Jurnalul Florianei Jucan din Q Magazine. Cumpar revista si cred ca-i singura rubrica pe care o citesc. Apropo, ati citit cumva cartea ei (Ambasadorul)? Eu am cautat-o pe la Diverta, dar nu cred c-a fost reeditata. Jolie, anul trecut, cand ne-am apucat noi de redecorari am strans un teanc de reviste in domeniu, printre care si Casa Lux. Cand a venit arhitecta (prietena unei prietene, ca sa nu credeti c-am bani pentru aia cu nasu' pe sus) si le-a vazut a spus sa le arunc. Eu m-am mirat ca mi se parea cea mai tare revista de profil, dar ea are cu totul alte pareri. Pe parcursul lucrarilor, mi-a mai lasat ea niste reviste italiene de f mult bun gust, dar nu prea am gasit eu pe la noi mobila in ton cu revistele alea. In fine, asta am spus-o ca fapt divers; n-am nimic cu revista respectiva. |
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 05:23 PM |
|