![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Stiti de el, l-ati citit?
Eu am avut o perioada plina de el, acum vreo 10 ani si acum, asa, din nimic, mi-a venit gandul sa-l recitesc. Pentru c-am uitat multe. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 6 Joined: 8-September 07 From: bucuresti Member No.: 2,188 ![]() |
Stiti de el, l-ati citit? Eu am avut o perioada plina de el, acum vreo 10 ani si acum, asa, din nimic, mi-a venit gandul sa-l recitesc. Pentru c-am uitat multe. am citit osho .merita?da pt ca eu am avut de fiecare data o revelatie iti recomand"carte despre femei",constientizare" .punctul lui de vedere e total diferit de ceea ce ai citit pana acum eu am ramas fascinanta si chiar am extras unele pasaje pentru a le reciti in momentele in care ma simt pierduta "ai incredere in tine .increderea este un alt nume pt iubire.Cand tii la tine iti asumi intreaga respundere a ceea ce esti."Asuma ti raspunderea propriei persoane, a propriei existente.vei putea sa o faci numai daca te iubesti" si stiti ca nu e vorba de egoism si stim cu toti ce puten face cand avem incredere in noi insine lectura placuta |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 05:25 PM |
|