![]() |
![]() |
kalua |
![]()
Post
#1
|
Musafir ![]() |
Acelasi principiu ca la celelalte jocuri: cine raspunde la intrebare trebuie sa astepte confirmarea daca ce-a spus e corect sau nu. Daca raspunsul e bun, pune el intrebarea urmatoare.
De ce "Aceto Balsamico Tradizionale" este cu mult mai scump decat otetul obisnuit? |
|
|
![]() |
kalua |
![]()
Post
#2
|
Musafir ![]() |
In orice caz nu in frigider, acolo capata repede gust de paine veche.
De obicei se pune in recipiente speciale pentru pastrat painea. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Foarte bun este cel de plastic de la Tupperware (IMG:http://de.geocities.com/damona15/Image21.jpg) , are un slit prin care intra putin aer. Sau, clasic, din lemn: (IMG:http://www.schreiner.ag/webshop/images/Brot_klein.JPG) In recipientele astea ramane painea asa cum a fost la inceput: crusta-i crusta, mijlocul moale (binenteles pana se intareste de tot). Important este ca recipientele astea sa fie sterse la 2-3 zile cu niste otet, ca nu cumva sa se adune ciuperci de mucegai, care-s moartea painii. Bine de stiut este ca painea (coaja) iese sterila din cuptor, mucegaieste numai la umezeala si/sau in contact cu ciuperca de mucegai. Eu tin painea facuta de mine in sac de panza, nu mi-a mucegait niciodata si nici nu s-a inmuiat. Iar in recipientul de paine (am unul de lemn) imi tin prosoapele de bucatarie. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 05:58 PM |
|