![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Care sint relatiile voastre cu sefii ?
Care ar fi portretul-robot al sefului perfect ? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Elle_ni, ceea ce spui tu nu este deloc SF.
Am o relatie deosebita cu angajatele mele: in patru ani, nu a dorit niciuna sa-si schimbe locul de munca ;). Le platesc foarte bine, saptamanal ;), le organizez cate o petrecere lunara, muncim de ne sar capacele in timpul saptamanii, dar week-end-urile sunt sfinte. Nu de putine ori am lucrat singura sambata, numai sa-mi tin promisiunea facuta lor la angajare. Iar dimineata, ajung prima la birou si le fac cafeaua. Fac asta pentru ca imi sunt tare dragi si fiindca tin neaparat ca afacerea mea sa fie prospera si pe viitor - dar si fiindca nu m-au dezamagit niciodata in tot acest timp. Angajatii sunt oamenii care ma ajuta sa-mi implinesc visul - deci sunt demni de tot respectul si de toata admiratia. Sigur nu reprezint eu perfectiunea in materie de sefi, dar daca reusesc sa fiu astfel, altii se vor descurca si mai bine, nu? ;) Nu renunta la speranta! :-* |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 02:13 AM |
|