![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Suntem in toiul lui august, dar prin magazine si revistele "de specialitate" au aparut deja: cizme, botine. Parca-mi vine sa trag o tura prin magazine si sa-mi iau macar o pereche, pe de alta parte nici nu stiu ce model m-ar incanta (de care n-am mai avut!), ca n-am vazut nimic la care sa-mi bata inima mai repede.
In plus la noi e frig de 10 zile, temperaturi intre 15 si 18 grade, nu s-ar uita nimeni crucis la mine dac-as aparea in cizme. Voi va ganditi deja la ele? Aveti modele preferate? Eu mai am o problema cu cizmele lungi: mai toate mi-s largi sus si tare urat se mai vede. Bine macar ca iarna asta e iar moda cu pantalonii-n ciubote! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Era cat pe-ace sa-mi iau eu originali sambata. Dar nu mai aveau decat portocalii in marimea mea, asa ca m-am lasat pagubasa.
Mi-am bagat prima data picioarele in asa ceva si m-am simtit ca-n papuci de casa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Ala, ai dreptate sunt foarte draguti ai tai (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , pe mine nu ma tentasera prea mult pentru ca arata asa ca dou butucei (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) sau cel putin asa ii percepeam eu cand ii vedeam in magazin dar uite ca ai tai chiar imi plac mult cum se vad in picior, mai ales viu colorati.. auzisem si eu ca exista si copii f bune ale uggs-ilor (asa se scrie? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ) la preturi mult mai mici, poate ii caut si eu iarna asta daca spuneti ca tin de cald pentru ca sufar rau de frig (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 03:32 AM |
|