![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Am gasit in cora lujerului cateva produse Freeman. din cate imi amintesc, am citit numai lucruri bune despre firma asta din SUA.
aveti idee si alte locuri in care pot "vizualiza" mai multe produse? ati incercat ceva? v-a placut in mod deosebit? sunteti indragostite de acel produs? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) share, share.. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
la noi costa cam in jur de 18 RON. si am vazut ca si in state sunt cam aceleasi preturi. asta din cate zic site-urile. aveam pe cineva acolo si voiam sa ii dau "comanda", insa nu se merita sa se care de acolo cu ele pentru o diferenta de 2-3 dolari.
inca nu am reusit sa imi iau nimic, pentru ca am multe si abia ajung sa le folosesc pe alea. sa mai termin din ele.. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th June 2025 - 02:49 PM |
|