![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Am gasit in cora lujerului cateva produse Freeman. din cate imi amintesc, am citit numai lucruri bune despre firma asta din SUA.
aveti idee si alte locuri in care pot "vizualiza" mai multe produse? ati incercat ceva? v-a placut in mod deosebit? sunteti indragostite de acel produs? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) share, share.. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 414 Joined: 1-November 06 Member No.: 670 ![]() |
am avut balsamul cu papaya si lime, facea parul cam sarmos
acum am si samponul si balsamul cu papaya si mango, sunt destul de bune, cel putin raportul calitate-pret e super ok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si o masca pe baza de ananas care nu stiu la ce foloseste, la mine n-are nici un efect a, si am avut o mostra din masca exfolianta cu grapefruit, cu mult alcool, chiar mirosea a alcool si mi-a iritat fata ca naiba arata dragut produsele pentru ingrijirea picioarelor, dar inca nu le-am testat eu imi iau din mega image, ca mi-e la indemana |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th June 2025 - 02:47 PM |
|