![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aici ne putem lauda cu rezultatele obtinute. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
E bine de pus datele in urmatoarea forma: data la care ati inceput cu MM - greutatea data actuala - greutatea Daca sunteti de cursa lunga mai puteti pune si o data intermediara + greutatea pe care ati avut-o atunci. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Walpu, tu la cat vrei sa ajungi? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Meg, de ce? |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Walpu, tu la cat vrei sa ajungi? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) La mine e sod ca ai mei in familie au toti tendinta de ingrsare si of course am si eu, aia care m-am tot agitat toata viata sa fac ce-i bine si ce-i corect. Corpul meu imediat sufera fara sport sau daca imi acord mai multa ciocolata decat trebuie ca in rest, nu prea mananc alte tipuri de dulce. Eu am fost dintotdeauna mai rotunjoara, dar nu din cauza kilogramelor, ci pentru ca asa am consitutia, am oasele maricele, si toate rotunjmile posibile dezvoltate temeinic, inclusiv fata tipica rotunjoara cu falcute. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Insa nu sunt atata obsedata de greutate, decat daca iau ceva kile in plus, dar am un interes deosebit pentru o masa musculara bine dezvoltata si o data cu ea sa mai dau jos reziduurile aferente. Ma tot bag in seama pe aici pentru ca le admir pe fetele care si-au ingaduit sa aiba un regim de masa sanatos, bine gandit si au dobandit si corpul pe care si l-au dorit. E un fel de adeziune la o cauza, aceea a multumirii de corpul pe care-l posezi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kilogramele sunt un etalon pana la un anumit punct, eu, de exemplu, cu cat merg la sala mai mult si topesc tesut adipos iau totusi cateva sute de grame datorita muschiului care trage mai greu si ia locul grasimii. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 12:19 PM |
|