![]() |
![]() |
bubulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor,
a incercat careva o dieta vegetariana sau pe apropape? Am cochetat tot tmpul cu idea (ma rog gusturile mele) si niciodata nu am fost o mincatoare de carne. Mai manainc lapte, oua si sardine - in principal pt vitam D (port sunscreen +++++ in fiecare zi). Nu pot sa spun ca schimbarea m-a afectat prea mult, insa trebuie sa recunosc ca a fost un pic mai greu la inceput (am inceput cam acum 2 luni). Ceea ce am vrut e sa ma orientez spre o dieta de raw food si sa las pe un plan secundar semintele, cerealele etc. Pt mine sunt necesare cam 2 kg de vegetale pe zi, ca sa fiu satula. Semintele, orez, cartofi, boabele in general sunt ca un surpuls daca nu ma satur si sunt pe locul 2 in lista. Nu folosesc ulei la prajit. Am incecat cu cocos , dar mi s-a parut prea gras asa ca am renuntat. Aveti ceva idei de mincaruri mai sofisticate care sa corespunda genului...? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
"tulpina de teler" as zice ca-i tulpina de telina . Aici asa se vinde telina si asta-i cea care se pune in salatele de ton si pui, nu radacina. Radacina se gaseste si ea dar in cantitati micute iar ca sa gasesc frunze sa pun la muraturi trebuie sa merg la piata sa ma rog de tarani.
ungurii zic zeller dar pronuntia poate si tzeler. imho |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 08:21 PM |
|